2014. november 02. 21:35 - na_ja

A második adás, 2014. november 2.

Én most valamit félreértettem valamit, mert azt hittem, hogy egy ugyanolyan műsor lesz ma, mint ami a múltkor volt, de elsőre nem bántam volna, ha nem kellett volna végignézni megint egy ilyen félig szánalmas, félig kínos műsort. A grandiózus díszlet a beköszönéskor már életszagúbbá tette azért a műsort.

Ördög Nóri és Majka. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

 Ezerszer aranyosabb volt a Nánási-Ördög család kis cameo-ja az elején, mint az Istenes-Szabó műmájerkedés a konkurenciánál. És ennél nem is kell több. A zsűri is úgy érkezik, hogy egy kicsit belehallgathatunk abba, amivel foglalkoznak ezek a jóemberek a Rising Star előtt, után. Nem sokra volt azért a kis montázs attól, hogy kivágja a biztosítékot, pláne, hogy nem sikerült összehangolni a képet és a hangot, ezáltal valami borzalmas playback lett az egészből.

Emberi díszlet. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

A zsűri felkonfja után megtudhattuk, hogy már 40.000+ ember töltötte le az appot, de ami naaagyon durva volt, az az, hogy egy kis térképet láthattunk, hogy hol töltötték le azért igazán sokan az alkalmazást! Nagyon durva volt, hogy egy csomó nagy magyar város megjelent a térképen. Fene sem gondolta volna. 

Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Aztán mégis kaptunk a múltkori szánalom-castingból egy újabb adagot. Egy szlovák srác érkezett a stúdióba, és Barátok Közt díszletek közt és vágásokkal megismerkedhettünk anyukával is. Jimmy Bukott Diákját tolta a srác, olyan se jól, se rosszul. Az appon most épp előbb jelentek meg a best of kommentek, mint ahogy élőben elhangzott, nagyon ultramodern.

Szabó Anita neo-Szadi cuccban jelent meg, és egy kis blues dalt adott elő. Jó volt, de nem estem hanyatt.

Szabó Anita. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Palmer Izsák. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Jöttek aztán a lúzerek, köztük nyomulós csaj, aki nem is tud énekelni, aztán mégsem értette meg, mi a baj vele. Volt egy Prince imitátorunk, Palmer Izsák, aki elég komoly koreográfiával készült, félig-meddig még vicces is volt, de azért az énektudás nem volt közel sem tökéletes, és az arc is kicsit nagyobb volt a kelleténél, de azért legalább egy érdekes fazon volt.

Aztán vágás az élő adásba, ahol katasztrofális hanghibákkal ijesztettek majdnem ki a szobából, össze-vissza ugrált a hangerő. Az applikáció fontosságát és egyszerűségét promózták még percekig, majd ugrás vissza a raktárba, a castingra. Pont azon gondolkodtam, hogy miért van mindenki ugyanabban a ruhában itt végig, de aztán ezt még tetőzte az, amikor még hangsúlyozták is, hogy a "többnapos meghallgatás során...". Szóval nem értem. Azért bízom benne, hogy a drága zsűrinek nem egy szett ruhája van csak.

Fekete-tesók.
Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Fekete Adrienn és Melinda pofátlanul gyenge volt, nem is értem, hogy gondolták, hogy itt továbbjuthatnak. Nem is stimmelt alapból velük valami, de aztán a dal mindent vitt. Nem baj, megvolt az 5 perc hírnév. Operett, színház irányba szeretnének menni, de a tanár úr csak annyira tudta bíztatni őket, hogy mehetnek, de csak a jegypénztáron keresztül.

Verba Barna. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Karczagi János.
Fotó: TV2 Rising Star élő műsor



Karczagi János egy áriával próbált meg bekerülni a magyar zeneipar krémjébe, és az O Sole Mio most meg is hozta neki ezt a lehetőséget. Pár másik továbbjutóból is láthattunk egy-egy pillanatot, voltak reményteli előadók, a végén azért csak összehoznak egy nézhető és hallgatható társaságot. Köztük egy két tehetségkutatót megjárt lányt, Samu Krisztinát, aki amúgy már megígérte a szüleinek, hogy többször nem vág bele, de most elutazott hozzájuk, hogy bejelentse a nagy hírt. A szülői ejnye-bejnyét megúszta, zöld utat kapott az ősöktől. Aztán a zsűri azért kicsit elgondolkodott, hogy mi legyen vele, de megkapta a lehetőséget végül. Szintén kicsit pengeélen táncolt Verba Barna, aki egy kicsit lagymatag produkcióval, de eladható imázzsal érkezett. Most továbbment, de én már sejtem, miként szavazok...


Samu Krisztina. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Újabb élő bevágás következett, amiben Majka Budapest utcáit járva érdeklődött, hogy tetszettek-e a kedves nézők telepíteni a Rising Star applikációt. Első próbára kisebb beégés, de Majka ügyesen kapcsolt és letette a kaputelefont, ahol random érdeklődött. Viszont egy mamóka ajtót nyitott az ózdi rémnek. Nem tudom, mennyire volt megrendezett a jelenet, de vállalható volt.

Singh Viki. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

A reklám után itt, egy kis családnál folytatódott a műsor, amitől aztán annyira emberközeli lett a műsor, hogy már-már a Szomszédokat idézi. Snitt: raktár casting. Király Viktor vokalistájával, Singh Vikivel ismerkedhettünk meg. Jól énekelt, aranyos is, mehet tovább. Újabb lúzer-blokk következett, most azokkal, akik ráadásul saját dallal próbálkoztak. Aztán feltűnt közöttük Szakács Gergő, aki most az eheti izzadós volt a múlt heti Katinka után. Ez a szerény srác viszont továbbment. Újabb továbbjutókat láthattunk, első hallásra átlagos jó hangú lányokat, majd talán meg is ismerjük őket később.

Szakács Gergő. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Aztán jött Faragó Alexandra, egy megosztó lány, aki megint szikrát gyújtott Mező Miska és Kero között. A múltkori műbalhé is nagy nulla volt, ebből sem lesz bulvár címlap. Újabb élő bejátszás során tudhattuk meg, hogy Majka beszervezte a kis pesti családot, és a stúdióig meg sem állt velük, sőt... Nórinak még egy kis pattogatott kukoricát is kimentett.

Fröhlich István
Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Édelmann Zsófia.
Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Metálos, erősen is középkorúnak nevezhető férfi érkezett, aztán ment is Fröhlich István ezzel a lendülettel. Édelmann Zsófia antilábfétissel indított (bemutatkozása annyiból állt, hogy fóbiája a meztelen emberi láb látványa), aztán mégis továbbjutott. A Szabó ikrek érzelmes, és nagyon szerény produkciót hoztak az 1D dallal, Annát meg is ríkatták. Tényleg valami nagyon emberi dolog jött le abból, amit csináltak, talán az egyik legérdekesebb dolog idáig, mégis az egyik legnagyobb betli, hogy mit lehet kihozni belőlük. Én drukkolok nekik. Jött egy gothic rocker, majd egy transzvesztita, most nem kapnak teret a magyar celebvilágban. Egy vitatott rocker sem mehetett tovább.

Szabó-ikrek. Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Rövid stúdiókapcsolás után csupa továbbjutó következett, köztük egy felemás Billy Idol produkcióval Heiser Ádám, majd további közepesnek tűnő előadók, köztük egy 46 éves hölgy, a 18 éves Ádám Krisztián, aki remek zenei vénával érkezett a műsorba és vett le mindenkit a lábáról.
Aztán következhetett a nagy parasztvakítás, a fal közös felemelése, ahol Magyarország apraja-nagyja húzhatott jobbról-balra, föl-le mindent az okostelefonján, hogy hallathassa szavát a műsorban. Csodák csodájára működött, bár azért kellett könyörögni egy kicsit Majkáéknak, hogy jöjjenek már azok a szavazatok. Ez is megvolt.

Fotó: TV2 Rising Star élő műsor

Az élő része jóval szórakoztatóbb volt a műsornak, mint a casting, így azért maradt remény, hogy a TV2 valami maradandót alkot majd a műsorral. Idáig nem estünk hanyatt a jelentkezőktől, de azért biztos vagyok benne, hogy a jövő héttől már hallunk nagy hangokat, amikor már nem babra megy a játék. Nyomogathatjuk a telefont mindeközben, tehát minden adott ahhoz, hogy mindenki jól szórakozzon. Reméljük, hogy a zsűri versenyképes csapatot válogatott össze, mert hiába a nagy csinnadratta, ha közben az énekesek színvonala meg kevés ehhez a "high-tech" körítéshez.
A végére egy kis csemege a TV kreatív csapatától a mobilapp leghumorosabb képeiből.
Fotó: TV2 Rising Star applikáció
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://risingstar.blog.hu/api/trackback/id/tr416858281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása